| Борба с родителите | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
fifi Маниачка
Брой мнения : 379 Age : 30 Location : България Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Борба с родителите Вто Май 27, 2008 7:24 am | |
| Идеята на тази тема е всеки да казва как се справя с родителите си и за какво му се карат(защото понякога се ни се карат за глупости)! Можем да си помагаме една на другаи да си даваме съвети!!!!
Ако някой има проблем да казва тук | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
Брой мнения : 68 Registration date : 26.05.2008
| Заглавие: Re: Борба с родителите Вто Май 27, 2008 7:16 pm | |
| Ами аз за сега нямам проблеми с родителите ми. Те ме пускат на всякъде където искам. | |
|
| |
ewitooo Редовна
Брой мнения : 36 Registration date : 08.05.2008
| Заглавие: Re: Борба с родителите Сря Май 28, 2008 7:32 pm | |
| аз имам много голям проблем с мойте родители мразя ги!!!!но чесно казано се опитвам да се справя с тях (сестра ми ми помага),най-често когато баша ми ми крещи аз му крещя още по силно и целия блок ни слуша .ако можех да си избера родителите определено няма да избера мойте!!!!! | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Сря Май 28, 2008 8:12 pm | |
| - ewitooo написа:
- аз имам много голям проблем с мойте родители мразя ги!!!!но чесно казано се опитвам да се справя с тях (сестра ми ми помага),най-често когато баша ми ми крещи аз му крещя още по силно и целия блок ни слуша .ако можех да си избера родителите определено няма да избера мойте!!!!!
пробвай с плач, да ти кажа че помага ПП но трябва да си по-артистична за да ти повярват. | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Чет Май 29, 2008 12:52 pm | |
| - VaSiTyYy написа:
- ewitooo написа:
- аз имам много голям проблем с мойте родители мразя ги!!!!но чесно казано се опитвам да се справя с тях (сестра ми ми помага),най-често когато баша ми ми крещи аз му крещя още по силно и целия блок ни слуша .ако можех да си избера родителите определено няма да избера мойте!!!!!
пробвай с плач, да ти кажа че помага ПП но трябва да си по-артистична за да ти повярват. Да ви кажа че аз съм родена актриса,защото всеки път родителите ми когато са ми се карали аз се разплаквам и правя сцени!!!! Правя сцени и когато не ми се ходи на даскало Веднъж се преструвах на болна една седмица!(имах 39 темперетура ама аз правех така че да имим толкова! ) | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Чет Май 29, 2008 7:06 pm | |
| | |
|
| |
ewitooo Редовна
Брой мнения : 36 Registration date : 08.05.2008
| Заглавие: Re: Борба с родителите Чет Май 29, 2008 8:21 pm | |
| аз не плача,не съм бебе!!!!!аз само тряскам врати,крещя и чупя разни неща,мисля че е достатъчно | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Чет Май 29, 2008 8:25 pm | |
| - ewitooo написа:
- аз не плача,не съм бебе!!!!!аз само тряскам врати,крещя и чупя разни неща,мисля че е достатъчно
даже е предостатъчно. А действа ли ? | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Пет Май 30, 2008 12:12 pm | |
| - VaSiTyYy написа:
- ewitooo написа:
- аз не плача,не съм бебе!!!!!аз само тряскам врати,крещя и чупя разни неща,мисля че е достатъчно
даже е предостатъчно. А действа ли ? Действа и аз съм го пробвала | |
|
| |
just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Борба с родителите Пет Юни 27, 2008 1:44 pm | |
| Ми напоследък баща ми не ни се кара (на мен и сестра ми) ,но майка ми постоянно крещи дали е за това ,че не съм си оправила дрехите или има стъклени чаши по раклите и т.н... В нашето семейство сестра ми крещи равно с майка ми. Аз рядко имам желание да се скарам и си трескам вратата в стаята си и се заключвам а те ако искат да се избият.Но въпреки това не бих ги сменила за нищо на света. Последно говорих с баща ми на темата КУПИ МИ АТВ ,но той не иска не ,защото нямаме парична възможност а защото го е страх да не се пребия вече ме задушават със своя страх за мен , не се оплаквам за излизанията пускат ме почти навсякъде но все пак.... | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Съб Юни 28, 2008 7:48 am | |
| - just_a_girl написа:
- Ми напоследък баща ми не ни се кара (на мен и сестра ми) ,но майка ми постоянно крещи дали е за това ,че не съм си оправила дрехите или има стъклени чаши по раклите и т.н... В нашето семейство сестра ми крещи равно с майка ми. Аз рядко имам желание да се скарам и си трескам вратата в стаята си и се заключвам а те ако искат да се избият.Но въпреки това не бих ги сменила за нищо на света. Последно говорих с баща ми на темата КУПИ МИ АТВ ,но той не иска не ,защото нямаме парична възможност а защото го е страх да не се пребия вече ме задушават със своя страх за мен , не се оплаквам за излизанията пускат ме почти навсякъде но все пак....
Разбирам те,защото и при мен беше така ама аз поговорих с родителите ми и им обясних,че неможе вечно да ги е страх за мен и всеки път когато изляза от нас те да треперят и вече ми имат по-голямо доверие и не ги е страх толкова за мен. | |
|
| |
just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Борба с родителите Чет Юли 03, 2008 12:01 am | |
| Да обаче всеки път когато ги убедя ,че мога да се пазя - се пребивам , последния път с едно момиче от горния клас бяхме на картнг и си ужулих цялата ръка | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: Борба с родителите Чет Юли 03, 2008 3:04 pm | |
| - just_a_girl написа:
- Да обаче всеки път когато ги убедя ,че мога да се пазя - се пребивам , последния път с едно момиче от горния клас бяхме на картнг и си ужулих цялата ръка
Ау тогава ако продължиш така да се издъннваш ваще ще спрът да ти вярват | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Борба с родителите | |
| |
|
| |
| Борба с родителите | |
|