girlsonly
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
girlsonly

ФОРУМЪТ СЕ МЕСТИ!!! В мометна се прави нова страница със още по-интересни и забавни теми! Очакваите скоро!

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво интересно в списанията напоследък...

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
sweet_cappuchino
Редовна
Редовна
sweet_cappuchino

Брой мнения : 28
Registration date : 13.01.2008

Какво интересно в списанията напоследък... Empty
ПисанеЗаглавие: Какво интересно в списанията напоследък...   Какво интересно в списанията напоследък... Icon_minitimeЧет Апр 03, 2008 1:08 pm

Тук ще копираме статии от саитовете на списанията или ще ги преписваме от самите списания. След всяка статия ще записваме списанието от което е извадено и броя. Например: ............................................... (Cosmopolitan бр...)
Върнете се в началото Go down
sweet_cappuchino
Редовна
Редовна
sweet_cappuchino

Брой мнения : 28
Registration date : 13.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво интересно в списанията напоследък...   Какво интересно в списанията напоследък... Icon_minitimeЧет Апр 03, 2008 1:25 pm

Ето един образец: flower

Какво интересно в списанията напоследък... Slava-10

Ивана е променена до неузнаваемост. Тя се е стопила до фигурата от старта на своята кариера в Пайнер преди 8 години, когато запя дебютния си хит 100 патрона. Как се получава това?
Веднага плъзнаха слухове, че и тя като Глория, Тони Димитрова и други певици е посещавала мъченическата програма на доктор Емилова. Кракът на звездата обаче не е стъпвал в хотелите, където диетоложката пропагандира гладуването и другите стоически рецепти за отслабване.
В светските кръгове се заговори, че таен съветник на Ивана е актрисата Аня Пенчева. Запитана от СЛАВА дали това отговаря на истината, звездата на Народния театър потвърди информацията:
“Така е. Всичко започна, когато Ивана се посъветва с мен, мисля че беше преди две или три години, за текст на песен. Аз й дадох няколко от любимите си стихосбирки, за да потърси себе си в творчеството на големите поети. Не помня точно как се развиха нещата, но мисля, че успя да улови настроение от прочетеното и го пресъздаде в свой хит. Оттогава се чуваме, говорим си по женски, споделяме за доброто и лошото, което ни се случва на сцената и в живота. Не съм споделяла това, понеже приятелството ни е лично, не е имиджово”.
(сп.Слава,бр.101,първа част)
fifi
Маниачка
Маниачка
fifi

Брой мнения : 379
Registration date : 17.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво интересно в списанията напоследък...   Какво интересно в списанията напоследък... Icon_minitimeСъб Май 17, 2008 9:04 am

Какво интересно в списанията напоследък... 32
Една приятерка си беше взела това списание и в него имаше една малка книжка на която пишело 101 СЕКС ПОЗИ!!!!!!!Ужас,милата направо беше в шок
http://www.kefche.com/shugar_baby
lara_croft
Зарибена
Зарибена
lara_croft

Брой мнения : 19
Registration date : 03.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво интересно в списанията напоследък...   Какво интересно в списанията напоследък... Icon_minitimeЧет Юли 03, 2008 2:03 pm

Във списание БРАВО имаше побликувана тази статия за H2o заедно със страхотен плакат!

Какво интересно в списанията напоследък... 110739U Cool
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво интересно в списанията напоследък...   Какво интересно в списанията напоследък... Icon_minitime

Какво интересно в списанията напоследък...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
girlsonly :: Забавления :: Медии-
Идете на: