| СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА | |
|
+2sweet_cappuchino just_a_girl 6 posters |
Автор | Съобщение |
---|
just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Нед Фев 24, 2008 9:39 pm | |
| Мисля ,че няма нужда да коментираме много...Тук е мястото на споменчетата за любовта!
Последната промяна е направена от just_a_girl на Пон Фев 25, 2008 11:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
sweet_cappuchino Редовна
Брой мнения : 28 Age : 30 Registration date : 13.01.2008
| |
| |
fifi Маниачка
Брой мнения : 379 Age : 30 Location : България Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Съб Май 17, 2008 8:21 am | |
| | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Съб Май 17, 2008 8:26 am | |
| | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
Брой мнения : 68 Registration date : 26.05.2008
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Пон Май 26, 2008 9:38 pm | |
| Раздялата не значи край на всичко, тя значи някаква умора,но ти човек бъди и аз човек ще бъда.Поне в раздялата да бъдем хора! *** Очите ти са черен ад,устните ти течен шоколад казано на кратко ти си нещо много сладко! *** Контролното по любоматика решиш ли значи си експерт в любовта.ако имаш: 6-намери своя жребец 5-нещо маи не е наред 4-здравата сте я оплескали 3-хич не ти върви 2-забрави за твоето момче! *** Ти си дяволче игриво!Ти си ангелче красиво!Който те припари ще има шамари! *** Како дай пари,за да на кажа на татко за онзи готиния батко! *** Осем години учихме,осем букви научихме и това са те"обичам те"! *** | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Вто Май 27, 2008 7:35 am | |
| | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Вто Май 27, 2008 7:52 pm | |
| Навън е нощ! В леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удария и тя умря! АХ, ГОРКАТА МУХА! | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Сря Май 28, 2008 2:43 pm | |
| | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Сря Май 28, 2008 8:59 pm | |
| 1.АдСкИ сИ гОтИн,ЗнАеШ гО,нАлИ?..ХлЪтВа пО тЕбЕ вСяКа До ЕдНа,АкO тИ оТкАЖе Тя Не Е жЕнА.. МнОгО сИ сЕкСи,зНаЕш Го,НаЛи?МъЖ,нО бЕз КоМпЛеКсИ оТ дАлЕч ЛиЧи..ВсИчКи нАднИчАт В тВоеЕтоО лЕгЛо,НеКа тИ зАвИжДаТ,иМа За кАкФо!!! | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Чет Май 29, 2008 12:46 pm | |
| | |
|
| |
VaSiTyYy Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Чет Май 29, 2008 7:20 pm | |
| ~~~1.Ако някой ти каже,че те обича,не му вярвай, защото любовта не се казва,а се доказва.~~~
~~~2.Училището е слънце,но на ден по 6 часа всеки ще слънчаса!~~~
~~~3.Никога на колене дори пред най-красивото момче!~~~ | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Пет Май 30, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
| |
ewitooo Редовна
Брой мнения : 36 Registration date : 08.05.2008
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Съб Май 31, 2008 2:48 pm | |
| Казаха ми,че един ден е 24 часа,че един час е 60 минути,но никой не ми каза,че една минута без теб е цяла вечност!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Любовта е чувството,което чувстваш когато си почувствал,че чустваш чувството,което никога не си почувствал! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Миналата нощ ти изпратих ангел да те пази,но той се върна бързо,аз го попитах защо,а той ми каза-ангели не пазя! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Любовта-тя започва тогава когато заради друг ти си готов да измениш на себе си! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Той я обичаше-тя него не! Той я сънуваше-тя него не! Той я ревнуваше-тя него не! Той я забрави-тя него не! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Мечтая да бъдеш такава каквато беше тогава когато мечтаеше да бъдеш такава каквато си сега! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ако всеки път когато мисля за теб на небето пада по една звезда,то много скоро луната ще разбере какво е самота! | |
|
| |
fifi Маниачка
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Нед Юни 01, 2008 7:31 am | |
| | |
|
| |
tedyto91 Новобранка
Брой мнения : 1 Age : 33 Registration date : 25.08.2009
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА Вто Авг 25, 2009 11:40 am | |
| Не се влюбих в очите ти,те така красиви могат да бъдат тъй лъжливи.Не се влюбих в ръцете ти,те така нежни, могат да бъдат тъй студени.Не се влюбих в усните ти, те могат само с жар да целуват, но могат и да се сбогуват.Май се влюбих в сърцето ти, тъй искрено, пламенно и мило.
Целувам тези устни,които ми шепнат толкова мили думи.Всеки ден копнея да виждам усмивката ти,защото няма нищо по-хубаво от нея.
Затворя ли очи изплува любовта ни- чиста и красиваи потапям се във бляновете и мечтите..Ти си моят ангел и само с тебе чувствам се щастлива!
Щом те видя чувствам нещонещо несравнимо което поражда тръпкаи усещане за споделена любов.За миг сякаш всичко се преобразяваи виждам само теб.
Вечер, когато останеш сам, в прегръдките на нощта и тишината, знай, че за теб едно сърце живее и макар далеч от теб то е винаги с теб.
0бичам те нежнo, целувам те страстнo, прегръщам те мило, с теб е прекрасно!
Когато небето стане розово и водата зелена, когато цветята станат грозни и ангелите лоши, когато сърцето ми спре да бие ,тогава ще спра да мисля за теб!!!
Ти си мисълта с която заспивам, ти си съня които сънувам, ти си усмивката на моите устни, ти си сълзите солени и вкусни, ти си мечтата за красиво и нежно, ти си стиха захвърлен небрежно, ти си волната птица в небето, ти си човека стигнал до сърцето!
Обичам те - за мене ти си любовта,и знай, единствен ти в сърцето ми живееш,макар потънала във самота-ти всеки миг, мечта и сън в живота ми владееш!
Искам да си винаги до мен,за да мога да чувствам ръцете ти,за да мога да целувам устните ти,за да виждам тази усмивкаи да се чувствам щастлива... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА | |
| |
|
| |
| СпоМеНчЕтА За ЛюБоВтА | |
|