| Предложения и идеи | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Jeni_96 Админка
Брой мнения : 121 Age : 28 Location : Bulgaria Registration date : 09.01.2008
| |
| |
just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Съб Фев 23, 2008 12:06 am | |
| Имам 2 предложиния за теб 1-вото е в клуба за музика mp3 иликакто се казваше, да има и теми от рода любими изпълнители и т.н и видеота по желанието на потребителите да могат да качват всички. И другата идея мисля ,че ще стане малко бавно и неудобно така ,като питаме за всяка тема не е ли по -добре да те питаме можем ли да правим теми (попринцип) ако, да можем да правим теми когато пожелаем и ако не ти харесат ще ги изтриеш.
Надявам се ,че не съм станала досадна с предложенията си, и пак исакам да те поздравя за форума само още малко клубчета да сложиш. БРАВОООО! | |
|
| |
Jeni_96 Админка
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед Фев 24, 2008 11:58 am | |
| Ами, благодаря за предложенията - страхотни са! Ами, доколкото за първото - всички да качват клипчета - одобрявам го, защото и сестра ми дълго време ме навиваше за това. И разбира се - ще сложа тема любим изпълнител, песен и от рода на тези, но като се замисля такъв въпрос има в лексикона... не знам... ще видя! А това за темите - боя се, че няма да го одобря, защото така хората правят каквито теми си искат и когато ги изтрия те питат навсякъде и е едно такова... много объркано. Надявам се, че ще ме разбереш! И още един път - благодаря за комплимента към форумчето и не, въобще не си досадна - не се притеснявай! Нали това е задачата на тази тема - да се предлагат обновявания на форума! Даже много ти благодаря! | |
|
| |
just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Сря Юли 02, 2008 8:10 pm | |
| Та към Фифи или Жени - аз още си чакам да направите клуб ,който да общо-взето говорилня - ей така да си спамим . И всеки да прави каквито си поиска теми като разбира се се съобразява с правилата на клуба и форума , да има теми като Какво пи последно и т.н Айде целувки | |
|
| |
fifi Маниачка
Брой мнения : 379 Age : 30 Location : България Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Сря Юли 02, 2008 8:19 pm | |
| - just_a_girl написа:
- Та към Фифи или Жени - аз още си чакам да направите клуб ,който да общо-взето говорилня - ей така да си спамим . И всеки да прави каквито си поиска теми като разбира се се съобразява с правилата на клуба и форума , да има теми като Какво пи последно и т.н Айде целувки
Ок аз ще направя форума а ти там направи темите които искаш | |
|
| |
just_a_girl Маниачка
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Сря Юли 02, 2008 8:20 pm | |
| Много ти благодаряяяяяяя | |
|
| |
fifi Маниачка
Брой мнения : 379 Age : 30 Location : България Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Сря Юли 02, 2008 8:22 pm | |
| - just_a_girl написа:
- Много ти благодаряяяяяяя
готово е | |
|
| |
didka_2704 Маниачка
Брой мнения : 168 Registration date : 29.06.2008
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Пет Юли 18, 2008 3:27 pm | |
| Според мен ще е добре в "КАРТИНКИ" да има и тема "дрехи" | |
|
| |
Jeni_96 Админка
| Заглавие: Re: Предложения и идеи Нед Юли 20, 2008 3:06 pm | |
| Според мен в Картинки има прекалено много теми и затова нека поне на този етап да не правим повече теми. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения и идеи | |
| |
|
| |
| Предложения и идеи | |
|