| girlsonly ФОРУМЪТ СЕ МЕСТИ!!! В мометна се прави нова страница със още по-интересни и забавни теми! Очакваите скоро! |
|
| Лексикон | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Jeni_96 Админка
Брой мнения : 121 Age : 28 Location : Bulgaria Registration date : 09.01.2008
| Заглавие: Лексикон Съб Яну 12, 2008 7:06 pm | |
| | |
| | | sweet_cappuchino Редовна
Брой мнения : 28 Age : 30 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Нед Фев 17, 2008 6:39 pm | |
| ~1~ Адела Любенова Трифонова ~2~ 13.07.1994 ~3~ Skype:adijeni137 ~4~ Рак ~5~ Ани, Таня, Maртина, Каролина Мирела, Деси, Криси................ ~6~ Обичам..... да ходя на море, да танцувам, да пея...... ~7~ Не обичам лицемерните и двулични хора. ~8~ Ами де да знам вие ги кажете... ~9~ Амиии Че понякога прекъсвам хората ~10~ Дааа и много обичам това!!! ~11~ Имам сестра - Жени(админката) ~12~ Имах няколко но сега намаляха (2 котета-Анджи и Алекс и Куче- Джони) ~13~ Дааааа!!!! Обожавам гии!!! ~14~ Само НАПРЕД и НАГОРЕ!!! ~15~ Сега съм в 7ми клас и нямам време за никакво хоби!!! Само ученеее ~16~ Да си мина изпитите и след това да имам много подаръци!!!! ~17~ За какъв точно лаптоп си мечтаеш ~18~ Амииии... че си много щантава,но понякога си добра или лоша ~19~ Ангелите на Чарли и двата, Хари Потър(сичките), 102 далматинци, Деца на килограм 1 и 2,Доктор Дулитъл 1,2,3........... ~20~ Том и джери, Бамби, Цар лъв, Ну погоди, Ледена епоха, Мадагаскар,Шрек 1,2,3.................... ~21~ Бритни, Преслава, Анелия, Шакира, Ивана........................ ~22~ Сега е Бритни-Piece of me ~23~ От тея дет сме учили- Маминото детенце и До Чикаго и назад, а по принцип - може би....Покровителя на мухите ~24~ Гладиола, Зюмбюл, Роза, Лилия,Кактус, Алое.... ~25~ ооооо сички ама най- много кон,коте,папагал,делфин... ~26~ Джаки Чан, Хилари Дъф, Антонио Бандерас, Катрин Зита Джоунс..... ~27~ Амиии според настроението ми , но ми харесват жълтото, лилавото (особено, това е любимия ми цвят още от малка), светло син ... ~28~ Обичам плуването, ездата, спортните танци, гимнастиката, хандбала и др. ~29~ Много обичам да пътувам защото всяко пътуване е страхотно изживяване НаЛИ?!?!?! ~30~ Ами бих омагьосала морето да дойде тук!!! ~30~ ок
Последната промяна е направена от sweet_cappuchino на Пон Юни 30, 2008 1:50 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Jeni_96 Админка
| | | | Jeni_96 Админка
| Заглавие: Re: Лексикон Пон Фев 18, 2008 11:26 am | |
| 1. Евгения Любенова Трифонова
2. 26.12.1996 г.
3. E-mail: jeni_96_sladurka@abv.bg Skype: jeni_96
4. Козирог
5. Ивана, Бела, Ани, Таня, Криси, Мая, Вики, Валя, Дидка, Лора, Виви, Свети, Иви, Гери и мнооооооооооооооооооооого др!
6. Обичам да джиткам на компа, да си танцувам и да си правя кефа!
7. Не обичам да пиша домашни и да не става така, както аз искам!
8. Ами, че съм искрена към всички и.... не се сещам в момента за другите.
9. Имам и лоши качества, но просто не мога да ги опиша.
10. Ами дааа! Но за жалост рядко!
11. Имам сестра и се казва Адела
12. Имах, но вече нямам!
13. ДААААААААААААААА! Много са сладки!
14. Върти света, вместо той тебе да върти!
15. Да си колекционирам разни неща и др. ама не се сещам в момента!
16. Ами, за много неща. В момента за лаптоп!!!
17. Не знам какво да се попитам. Амии... готов ли е форума?
18. Хах! Че съм напраиле готино форумче!
19. Филм: Ангелите на Чарли, Час Пик 1 и 2 и мноооооооооого др. Сериали: Приятели, Всички обичат Реймънд, Малкълм (особено него) и много др.
20. Шантави рисунки, Том и джери, Скууби Ду, Флинстоунс, Декстър и мнвооого др.
21. Еминем, Аврил Лавин, Шакира
22. Мнооооооооооого са. В момента ми е Britney Spears - Piece of me
23. Ооооооо, попринцип нямам (Хах!), но нa WITCH са ми любими!
24. Гладиола и зюмбюл
25. Най-любимото ми е пантера, а иначе харесвам всички животинчета!
26. Актьор: Джеки Чан, Актриса: Катрин-Зита Джоунс и много др.
27. Най-любимия в момента ми е небесно синия, а иначе всички цветове са хубави!
28. Спортни танци, худ. гимнастика и синхронно плуване. А иначе харесвам и обекновеното плуване, баскета и волейбола.
29. Да, много, защото е много готино и забавно (особено на екскурзии хах!)
30. Бих омагьосала момчетата от нашия клас да се превърнат в някакъв предмет!!! (ХАХАХАХ!!!!!!), защото се държат гадно.
31. ОК!
Последната промяна е направена от на Пон Фев 18, 2008 11:35 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Jeni_96 Админка
| | | | just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Фев 22, 2008 6:04 pm | |
|
Последната промяна е направена от just_a_girl на Нед Апр 21, 2013 9:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Jeni_96 Админка
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Фев 22, 2008 9:15 pm | |
| - just_a_girl написа:
- 17. Въпрос към мен? - Първо БРАВО много яко форумче,а въпросът ми към теб е защо не сложиш клуб с "Клубни игри" ?
Ами, мерси за комплимента! Радвам се, че форумчето ти харесва и ще те помоля ако искаш да поканиш и други момичета в него! А по темата: ами въпросът ти трябва да е във темата "Предложения" или както там беше, но и тук ще ти отговоря. Ами, мерси за идеята, бях си намислила да направя нещо подобно, но беше отдавна и наистина го забравих. Но моята идея не беше точно същата и много ти благодаря, че ме подсети и допълни идеата за темата! Ще направя такава тема, но сигурно името няма да е същото. Ще видим! Още един път - много ти благодаря! | |
| | | just_a_girl Маниачка
Брой мнения : 281 Age : 28 Location : БълХария :D Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Фев 22, 2008 9:47 pm | |
| Вече поканих 1 момиче ,което се присъедини. Ще направя всичко възможно да допринеса за "разрастването" на форумното "семейство" Много ти благодаря! - от админката | |
| | | fifi Маниачка
Брой мнения : 379 Age : 30 Location : България Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Съб Май 17, 2008 8:06 am | |
| 1. Име, презиме и фамилия?Филипина Томас Фотиу
2. Коя е рожденната ти дата?15.08.94
3. E-mail и Skype име?litle_catt@abv.bg и florkata1
4. Зодия?Лъвчеее
5. Най-добри приятели?Ева и Васи
6. Обичам...моето коте
7. Не обичам...да ходя на даскало
8. Опиши най-добрите си качества!мога да пазя тайни,добра приятелка съм и никога не лъжа хората(казвам им всичко в очите)
9. Опиши най-лошите си качества!Мързи ме да уча и .....няма други
10. Ходиш ли на дискотека?Само по някога
11. Имаш ли брат или сестра и как се казва?Имам брат-Константин
12. Имаш ли домашен любимец и как се казва?Да вече е само един-куче(ротвайлер)Бък
13. Обичаш ли бебенцата?Ами..да сладки са
14. Имаш ли девиз и какъв е той?Нямам
15. Имаш ли хоби и какво е то?Да седя на компа
16. За какво си мечтаеш?За много неща
17. Въпрос към мен?Засега нямам
18. Какво мислиш за мен?Несъм те опознала и все още нямам мнение за теб
19. Любим филм и сериал?Аз и Дерек по супер 7 от 18:10
20. А любимо анимационно филмче?Незнам....можеби Лабораторията на Декстър
21. Любим изпълнител?Кат Де Луна
22. Любима песен?Много са
23. Любима книга?Нямам
24. Любимо цвете?Водна лилия
25. Любимо животно?Котка и куче и делфин
26. Любим актьор или актриса?Нямам
27. Любим цвят?син и зелен
28. Любим спорт?волейбол
29. Обичаш ли да пътуваш? Защо?Не,защото ми става лошо
30. Ако имаше възможност, кого би омагьосала и защо?Много хора,защото ме дразнят
31. Ако искаш, пусни нещо в пощата!Ок | |
| | | lara_croft Зарибена
Брой мнения : 19 Age : 31 Registration date : 03.07.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Чет Юли 03, 2008 9:33 am | |
| 1.Доника Тодорова Тодорова 2.06.01.03 3.Скайп-donika_todorova 4.Зодия Козирог 5.Ирка и Васи 6.Обичам ваканциите,музиката... 7.Не обичам училището 8.Аз винаги съм дискретна и никога не изпадам в паника дори веднъж като се загубих ми беше много забавно 9.Много бързо сепроменям мнението 10.Да 11.Нямам брат или сестра 12.Имам рибки 13.Когата са съвсем малки и не приказват да но после стават досадни и само искат да си играеш с тях 14.Никога на колене пред когото и да е 15.Да стоя на компа да спортувам да пазарувам 16.За хиляди неща 17.Нямам 18.Не те познавам за да кажа 19.Любим филм-Степ ъп и Кънки с остър връх 2 и 3 Лябим сериал H2o 20.Всички на сърф и Весели крачета 21.Rihanna,Chris Brown,Kat DeLuna 22.Rihanna-Take a Bow, Chriss Brown -No air 23.Хари Потър,Откраднатият пръстен 24.Всички пролетни зветя 25.Пингвинче(малко пингвинче 26.Анджелина Джоли и Харисън Форт 27.Зелено Оранжево Кафяво черно 28.Волейбол Плуване 29.Обичам патешествията като изключим времето което прекарвам в превозно средство 30.Най вече родителите си защото искам да живея сама с приятелките си 31.Ще пусна!Ок | |
| | | didka_2704 Маниачка
Брой мнения : 168 Registration date : 29.06.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Юли 04, 2008 5:58 pm | |
|
Последната промяна е направена от didka_2704 на Вто Юли 03, 2012 9:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Лексикон | |
| |
| | | | Лексикон | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|